17 Ocak 2017 Salı

Akıllı Telefon Uygulamaları



Visit Korea (Kore'yi Ziyaret Edin) / İngilizce

Kore'yi Ziyaret Edin, bir akılı telefon uygulaması olup kullanıcılara Kore hakkında faydalı ve güncellenmiş seyahat bilgileri sunmaktadır. Yeni versiyonuna yön bulma, çevirim dışı yer imleri, seyahat planı ve mobil kuponlar gibi daha faydalı bilgiler eklendi. Uygulama her çalışma sistemi için optimize edilen bir dizi İOS, Android ve tablet platformları üzerinde mevcuttur.


Smart Tour Guide (Akıllı Tur Rehberi) / İngilizce, Japonca, Çince

Akıllı Tur Rehberi dijital sesli bir rehber olup Kore'nin turistik ve cazibeli yerleri, müzeleri ve şehirleriyle ilgili kültürel ve tarihi bilgiler sunmaktadır. Sesli dosyaları Wifi bağlantısı üzerinden indirin ve ne zaman, nerede isterseniz dinleyin.



MediApp / Korea İngilizce, Japonca, Rusça
MediApp Kore makul fiyatlarla en modern sağlık hizmetlerinin nerede olduğu konusunda sağlık ve yolculukla ilgili sizin rehberinizdir. Bu uygulamada Kore'nin sağlık ve güzellikle ilgili genel bilgilerinin yanı sıra Kore medikal kuruluşlarının konumlan, iletişim bilgileri, doktorların biyografileri ve tedavi ücretleriyle ilgili detaylı bilgiler verilmektedir.



BENIKEA / İngilizce
Benikea, Kore'nin ilk uygun fiyatlı otel zinciri olan Kore Turizm Organizasyonu tarafından işletilmektedir. Bu uygulama ulusal çapta BENİKEA otellerini tanıtır ve otellerle ilgili görselleri ve turistik cazibe merkezlerini de sunar. Bu uygulama ayrıca BENİKEA otelinde hızlı ve kolay rezervasyonlarla ilgili seçiminizi yapmanıza da izin vermektedir (temin edilinceye kadar).


K-Books (K-Kitapları) Smart Phone &Tablet PC (Akıllı Telefon, Tablet, Bilgisayar) / İngilizce
K-Kitapları bir uygulama olup Kore turizmiyle ilgili 30'dan fazla İngilizce yayını sergilemektedir. Uygulama, her yerde ve her zaman kitaplara, broşürlere, haritalara ve daha fazlasına erişiminizi sağlamaktadır. Aynı zamanda pratik özellikleri yer imi, yakınlaştırma / uzaklaştırma, ön izleme ve araştırma gibi pratik özellikleri de vardır. Eğer Kore'yi ziyaret etmeyi planlıyorsanız ya da şu an Kore'deyseniz ya da yolculuğunuzla ilgili yardıma ihtiyacınız varsa K-Kitapları size yardımcı olacaktır.

 Korea (lllustrated Booklet) (Resimli Buklet) Smart Phone & Tablet PC (Akıllı Telefon &Tablet Bilgisayar) / İngilizce
Bu resimli buklet 'Kore Turizm Ofisi'nin uygulama versiyonudur. Bu etkileşimli e-kitap Kore'nin dört mevsimini, Kore yemeğini, K-pop, Hallyu, UNESCO Dünya Mirası Koruma Alanı gibi zenginliklerini gösteren çok sayıda cazibe merkezini içermektedir. Kaliteli resimlerle, filmlerle, illüstrasyonlarla ve bağlarla birlikte ayrıca e-kitap ekran formatı iyileştirilerek okunabilirliği önemli oranda geliştirildi.

Korea Travel Guide (Kore Seyahat Rehberi) / İngilizce
Uygulama versiyonlu Kore Seyahat Rehberidir. Bu mobil seyahat rehberi gezi yolculuğunuzu takip ederken sizin cazibe merkezleriyle ilgili okumanıza olanak sağlamaktadır. Resim çekebilir, notlarınız için ses kaydı yapabilir, favori yerlerdeki anılarınızı saklayabilir ve bütün bunları direkt olarak bu uygulamaya kaydedebilirsiniz. Ayrıca arkadaşlarınızla özel sayfalar paylaşabilir, güncel hava durumunu takip edebilir, döviz oranlarını öğrenebilir, Kore telaffuzlarını dinleyebilir, 1330 Kore Seyahat Yardım hattına bağlanabilirsiniz. Bu uygulama
ayrıca Google haritasına da bağlıdır.



GenieTalk / İngilizce

GenieTalk, İngilizce ’den Korece’ye ve Korece’den İngilizce ’ye ücretsiz çeviri uygulaması. Cümle çevirisi ve konuşmayı tanıma programlan içeriyor ve veri tabanında 270 bin Korece, 65 bin İngilizce kelime bulunuyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder