19 Nisan 2017 Çarşamba

G. Kore Sağlık Turizmi


Sağlık Turizmi
Uluslararası tıp hizmetlerinde Kore'nin ileri tıp teknolojilerine sahip olduğu Dünya Tıp Birliği ve Uluslararası Tıp Derneği gibi organizasyonlar tarafından da kabul edilmekte. Son zamanlarda Kore, sağlık turizmiyle ilgili yabancı misafirlere geniş çaplı destek ve yardım sağlıyor. Kore Turizm Organizasyonu'nun Tek Noktadan Hizmet Merkezlerinden ziyaretçiler konuyla ilgili bilgi ve tavsiye alabilirler.

Tek Noktadan Hizmet Merkezleri
Sağlık Turizmi Bilgi Merkezi, Incheon Uluslararası Havaalanı'nın giriş kotında 5 no'lu giriş kapısının önünde.
  •     Seul Merkezi, Kore Turizm Organizasyonu Binası’nda / Jonggak istasyonu, Hat 1
  •         Busan Merkezi, Busan Medical Caddesi’nde / Seomyeon İstasyonu, Hat 1, 2

Medikal Check-up
Birinci sınıf donanım, personel ve hizmete ek olarak yeni kurulan medikal check-up merkezleri pratik ve hasta odaklı hizmet sunuyor.

Estetik Cerrahi
Dünyaca ünlü cerrahi teknikleri ve ileri teknolojisiyle Kore'de uygun fiyatlara en iyi kozmetik estetik cerrahi sonuçları alınıyor.

Bitkisel Tedavi
Kişiye özel tıbbı hizmetler. Batı ve Doğu tıbbının sunduğu avantajlar temel alınarak veriliyor. Akupunktur, yakı ve bitkisel ilaçlar da mevcut.

Dermatoloji Kliniği
Ortodonti tedavisi, implant, beyazlatma ve yaşlanmayı geciktirici uygulamalara düşük ücretlerle ulaşmak mümkün. Koordinatörler hastalara tavsiyelerde bulunmak ve kişisel bakım için her daim hazır. Akne tedavisi, kırışık tedavisi ve cilt beyazlatma gibi tedaviler tecrübeli ve işinin ehli dermatologlar tarafından uygulanır.

İnfertilite Kliniği
Tüp bebek ve yapay döllenme gibi üreme teknolojileri mevcut. Başarı oranları yüksek.

Göz Kliniği

Kore'nin göz klinikleri başarılı tedaviler ve sonuçlarla tanınıyor. Laser ameliyatı; DNA testi ve tedbir amaçlı check up dahil onlarca ayrıntılı testten sonra yapılıyor ve günübirlik sistem sayesinde tüm bu İşlemler ve ameliyat bir günde tamamlanıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder